Proeverijen

Proeverijen

Proeverijen in samenwerking met Hotel Schimmelpenninck Huys


Met vrienden, familie of collega’s een middag of avond heerlijke bieren, wijnen of whiskies proeven In Groningen? Wijnkelder van ’t Huys organiseert in samenwerking met Hotel Schimmelpenninck Huys leuke, ontspannen en vooral lekkere proeverijen om meer te weten te komen over de wereld van bier, wijn of whisky.

Na een korte introductie over de verschillende smaken zullen we in een ontspannen sfeer een vijftal bieren, wijnen of whisky’s proeven. Op deze manier leert u verschillende soorten uit verschillende gebieden herkennen en ontdekt u welke bier, wijn of whisky u het best past.

De proeverij vindt plaats in de Wijnkelder van ’t Huys onder Hotel Schimmelpenninck Huys.
Het thema van de proeverij wordt in onderling overleg bepaald. Naast een introductieproeverij is het ook mogelijk een meer specifieke proeverij te organiseren met thema’s naar soorten, herkomstgebied of land of bier/spijs, wijn/spijs of whisky/spijs combinaties.
Na de proeverij verplaatst het gezelschap zich naar Brasserie SPH van Hotel Schimmelpenninck Huys voor een culinair driegangendiner. Chef kok Wilco Aardema heeft de menu’s met zorg samengesteld, gebruik makend van alleen de meest verse ingrediënten, zo mogelijk uit de regio. Uiteraard is het mogelijk het menu aan te passen aan uw specifieke wensen, uit te breiden met extra gangen of te laten plaatsvinden in de historische binnentuin (bij mooi en droog weer) of in de besloten ‘private dining’ omgeving van de Barokzaal.

  • Klik hier voor het wijnproeverij arrangement
  • Klik hier voor het bierproeverij arrangement
  • Klik hier voor het whiskyproeverij arrangement

Neem voor meer informatie contact op met 06 – 11 043 464 voor Proeverij Groningen