Over de Wijnkelder

Over de Wijnkelder

wijn

AFSCHEID WIJNKELDER VAN ‘T HUYS:
Met een enigszins dubbel gevoel, maar met gepaste trots, dragen wij vanaf 1 januari 2018 het stokje over aan een andere exploitant: een man die met evenveel passie de bedrijfsvoering gaat voortzetten.

In de afgelopen 2 jaren hebben wij vele memorabele avonden beleefd in De Wijnkelder. De vele gezellige avonden, feesten, verjaardagen, beëdigingen en trouwerijen hebben ons dierbare herinneringen opgeleverd.
Wij willen graag iedereen bedanken die daaraan heeft bijgedragen.

Uiteraard bedanken wij ook alle vaste gasten, die wij week in week uit mochten verwelkomen. Wij gaan jullie missen, maar wie weet zien we elkaar in de nabije toekomst elders (óf op de vertrouwde locatie aan de Oosterstraat 53).

Ook willen wij uiteraard alle mensen die hebben meegeholpen in De Wijnkelder bedanken voor de flexibiliteit en het goede gastheerschap. Zonder jullie natuurlijk geen Wijnkelder van ’t Huys!

Lieve mensen, nogmaals, heel erg bedankt.
Wij wensen iedereen alvast een heel gelukkig 2018.
Het gaat u goed.
Tot weerziens!

Team Wijnkelder van ’t Huys

 


De mooiste en oudste (1778) wijnkelder van Groningen, met mooie diverse wijnen uit diverse landen. Aanvullend met fingerfood, wijn en spice. Piano-, jazz- en loungemuziek. Elke maand live-muziek!

Wijnproeverijen, lunch, borrel en diner

Kom gezellig langs of huur De Wijnkelder af voor besloten feesten en partijen. Koffieconcerten, borrels, afstudeerfeesten of beëdigingen. Kortom, de perfecte locatie om een feest te geven. Reserveren? Dat kan via het contactformulier.

Column Youp – NRC.nl

http://www.nrc.nl/nieuws/2015/01/03/hoteldebotel